Stiprinkite sveikatą – SPECIALUS PASIŪLYMAS SENJORAMS!

2024-10-11
Druskininkai
Birštonas

Rudeniui įsibėgėjant daugelis susimąstome, kaip sustiprinti sveikatą, kad šaltąjį laikotarpį galėtume išlikti sveiki ir energingi. „Eglės sanatorija“, linkėdama visokeriopos sveikatos, kviečia atrasti sanatorinio gydymo naudą – efektyvias gydomąsias procedūras, tiesiai iš žemės gelmių atkeliavusį mineralinį vandenį, Lietuvoje kasamą ir gydymui naudojamą natūralų durpinį purvą. Sanatorija jus apsups jaukia aplinka, šviežiu maistu ir kasdien vykstančiomis pramogomis. Visa tai leis lengvai palydėti rudenį ir pasitikti šventinį žiemos laikotarpį. Pasiruoškite šaltukui ir sustiprinkite savo sveikatą jau dabar! Lapkričio 4 d. – gruodžio 22 d. senjorų laukia specialus pasiūlymas.

Lapkričio 4 d. – gruodžio 22 d. senjorams nuo 60 metų, rezervuojant 5 nakvynes ar daugiau taikoma 100 Eur nuolaida nuo galutinės krepšelio sumos. Rezervuojant 3–4 nakvynes (imtinai) taikoma 50 Eur nuolaida nuo galutinės krepšelio sumos. Nuolaida taikoma šioms programoms:

  • Sanatorinis gydymas
  • Sanatorinis gydymas MINI
  • Sanatorinis gydymas MAXI

Rezervaciją atlikti galite internetu sanatorija.lt, telefonu: +370 313 60 220 arba el. paštu: rezervacija@sanatorija.lt.

SVARBU! Nuolaida sumuojama su Lojalumo statuso nuolaidomis. Nuolaida taikoma atvykus registratūroje. Nuolaida nesumuojama su kitomis nuolaidomis ar nuolaidos kodais bei dovanų kuponais. Šis pasiūlymas negalioja atvykstant su Teritorinių ligonių kasų (TLK) kelialapiu.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.