Sveikatinimasis ir vakarėlis viename – misija įmanoma: „Eglės sanatorija“ kviečia!

2024-10-22
Druskininkai
Birštonas

Šiuolaikinis socialinis gyvenimas lemia ne visada sveikatai palankų gyvenimo būdą. „Visi susiduriame su didėjančiu gyvenimo tempu, darbo elektroninėje erdvėje ypatumais, asmeninio gyvenimo ir darbo disbalansu, vis aukštesniais reikalavimais darbuotojų kompetencijoms ir darbo efektyvumui. Tačiau ne kiekvienas susimąsto apie tokio gyvenimo būdo pasekmes – lėtinį stresą, miego ir nuotaikos sutrikimus bei įvairias somatines ligas ir negalavimus,“ – teigia neuromokslininkas, „Eglės sanatorijos“ medicinos vadovas dr. Kęstutis Skauminas.

Turbūt kiekvienas dirbantis žmogus galėtų patvirtinti – būna laikotarpių, kada darbiniai rūpesčiai pasiekia tokį įtampos tašką, jog norisi pabėgti, pasislėpti ar bent trumpam ištrūkti tam, kad galėtume susigrąžinti vidinį balansą. O kodėl gi to nepadarius visiems kartu, kad sugrįžtumėte visi pastiprinę savo sveikatą ir kibtumėte į darbus su nauju užsidegimu? Kodėl nepasidarius trumpos šventės – ne dar labiau sekinant savo sveikatą, o stiprinant ją su specialiomis procedūromis, skirtomis stresui ir įtampai numalšinti?

Jėgų ir geros nuotaikos atgavimui – daug nereikia. Mūsų atliktas tyrimas patvirtina, jog užtenka 3 dienų sanatorinio gydymo, kad nauda būtų akivaizdi: streso, nuovargio, nerimo, depresijos, skausmo, kraujospūdžio mažėjimas, psichoemocinės savijautos ir produktyvumo, odos drėgmės, raumenų įtampos, stuburo lankstumo, medžiagų apykaitos, plaučių funkcijos pagerėjimas. Na, o linksmas laikas kartu su kolegomis šią naudą gali ir padvigubinti!

„Eglės sanatorija“ kviečia miesto šurmulį iškeisti į sveikatinančią kurorto ramybę ir gražiausias žiemos šventes pasitikti „Eglės sanatorijoje“ Druskininkuose arba Birštone! Sanatorijos erdvė ir paslaugos yra subalansuotos tiek maloniam sveikatinimusi, tiek įdomiam laisvalaikiui bei kokybiškam darbui.

Užkurkite įsimintiną šventinį vakarėlį kurorte pagal savo pageidavimus. „Eglės sanatorija“ suteikia galimybę rinktis iš gausaus pramogų repertuaro: galimi vakariniai renginiai didelėms ir mažoms grupėms (30 – 200 asmenų), muzikiniai koncertai pasirinktinai pagal atlikėją ar norimą muzikinę programą, kino filmų vakarai (10 – 200 asmenų) su didesniu nei 60 filmų repertuaru.

Įmonių šventes organizuojame preciziškai: nuo idėjos temai, atlikėjo rezervacijos, techninių poreikių derinimo ir įgyvendinimo, repertuaro ir programos sudarymo iki atvykimo, maitinimo, apgyvendinimo organizavimo bei visos šventės foto ir video reportažų paruošimo jums išvykus – visą šį darbą prisiimame mes.

Taip pat organizuojame orientacinius bei pramoginius žaidimus (50 – 80 asmenų), tokius kaip protmūšiai, karaoke vakarai, talentų vakarai, orientaciniai ir sportiniai žaidimai bei turnyrai. Na, o mažesnėms grupelėms (10 – 50 asmenų) galime pasiūlyti šokių pamokas, specialias mankštas, bingo žaidimą, įvairias paskaitas su įdomiais pranešėjais, motyvacines, kūrybines dirbtuves, diskusijas bei pažintinius seminarus.

Galite pasirinkti Standard arba Comfort lygio apgyvendinimą bei maitinimą, atitinkantį jūsų poreikius, biudžetą ir renginio temą. Gardus maistas, malonus aptarnavimas, skoningas serviravimas – tai neatsiejama įsimintinos šventės dalis, kuria pasirūpinsime mes.

Geriausios šventės yra tos, kurių netemdo pasiruošimo vargai!

Dėl šventės organizavimo ar išsamesnės informacijos kviečiame kreiptis: el. p. egle.domarkiene@sanatorija.lt arba tel. nr. +370 618 75717 (Eglė Domarkienė).
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.