„Eglės sanatorija“ – geriausias pasirinkimas sveikoms šeimos atostogoms!

2024-09-20
Druskininkai
Birštonas

Esti toks rudens laikas, kuomet moksleiviai savaitėlei užveria mokyklos duris ir atsikvepia. Atsikvepia ir tėvai, nes tuomet prasideda jaukios šeimos atostogos kartu! Spalio 25 d. – lapkričio 3 d. „Eglės sanatorija“ laukia tėvų bei senelių išsiilgusių turiningo laiko drauge su vaikais ar anūkais.

Čia turėsite galimybę atitrūkti nuo buities darbų ir sutelkti dėmesį į buvimą kartu ir kiekvienam atskirai. Stiprinsite fizinę, emocinę ir psichologinę visų šeimos narių sveikatą. Mėgausitės gydomosiomis procedūromis ir su meile ruoštu maistu: pusryčiais, pietumis, vakarienėmis ir užkandžių barais. Plaukiosite baseinuose, masažuositės povandeninėse srovėse, kaitinsitės pirtyse – tiek, kiek širdis geidžia. Ir žvelgsite į tas šelmiškas ugneles vaikų akyse, jiems dūkstant žaidimų kambaryje ar lauko žaidimų aikštelėse. 

Štai taip skamba tobulos šeimos atostogos. „Eglės sanatorijoje“ ramybę ir savą atostogų stilių atras kiekvienas – nuo mažiausių iki vyriausių šeimos narių.

  • Vaikams iki 5 metų – visada nemokamai.
  • Gydomosios procedūros nuo 5 metų amžiaus.
  • Nemokamas vaikų žaidimų kambarys su auklės paslauga.
  • Kūrybinės dirbtuvės, rankdarbiai, kino filmai vaikams.
  • Neriboti apsilankymai baseinų ir pirčių komplekse.
  • Pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai ir vakarienės su neribotais apsilankymais – ypač patogu keliaujant su vaikais!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.