Pasimatuok sanatoriją ir Tu!

2024-07-01
Druskininkai
Birštonas

Nedrįsti apsilankyti sanatorijoje? Galvoji, kad ji skirta tik tiems, kurie serga, yra po traumų? O gal iš esmės nori susipažinti su sanatorinio gydymo principais, bet vis neatrandi laiko? „Eglės sanatorijoje“ apsilankė ir savo sveikata pasirūpino jau daugiau nei 1 milijonas žmonių! Ar Tu vienas iš jų?   

Jei ne, „Eglės sanatorija“ Druskininkuose ir Birštone kviečia Tave „pasimatuoti sanatoriją“! Šok į tikro sveikatos entuziasto roges ir išbandyk tai, kuo jau daugiau nei 50 metų mėgaujasi lietuviai ir užsienio svečiai. Mūsų misija –  padėti žmonėms susigrąžinti, palaikyti ir sustiprinti sveikatą. Sustiprink ją ir Tu! 

Mes paruošėme specialią programą – Gydomąją programą PASIMATUOK SANATORIJĄ – dar niekada nebuvusiems „Eglės sanatorijoje“ už itin patrauklią kainą. Programą sudaro 5 pagrindinės sanatorijos procedūros, kurias konkrečiai skiria gydytojas pagal jūsų esamą sveikatos būklę. Tai masažai, mineralinės vonios, durpinio purvo, kineziterapijos, fizioterapijos ir relaksacijos procedūros. Nežinote, kas tai? Ne bėda. Gydytojo konsultacijos metu sužinosite, o procedūros metu – patirsite.  

Jeigu jau esi buvęs „Eglės sanatorijoje“, bet žinai tą, kuris niekada joje nebuvo – pasiimk jį drauge ir abu atvykite su gydomąja programa „Pasimatuok sanatoriją“ ir pasinaudokite „naujoko“ kaina. 

Be procedūrų Tavęs laukia neriboti apsilankymai baseinų ir pirčių komplekse, pusryčiai, pietūs, vakarienės ir užkandžių barai, natūralus mineralinis vanduo biuvetėje, visos laisvalaikio ir sporto pramogos nemokamai: stalo ir lauko tenisas, papildomos grupinės sporto treniruotės, kino filmų ir gyvos muzikos vakarai ir dar daugiau. O visa tai už patrauklią kainą – tik pirmą kartą į „Eglės sanatoriją“ atvykstantiems klientams arba atvažiuojantiems su pirmąkart atvykstančiu.  

DVIEJŲ NAKTŲ PROGRAMOS KAINA, ATVYKSTANČIAM PIRMĄ KARTĄ, NUO 162 EUR ASMENIUI. Į kainą įeina visas paslaugų paketas: apgyvendinimas, gydytojo konsultacija, 5 procedūros, pilnas maitinimas, baseinų ir pirčių kompleksas, laisvalaikio pramogos ir kita. Pilną programos sudėtį sužinosite žemiau paspaudę „Programa Druskininkuose“ arba „Programa Birštone“.  

Gydomoji programa PASIMATUOK SANATORIJĄ galioja nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 31 d. „Eglės sanatorijoje“ Birštone ir Druskininkuose. Speciali kaina taikoma klientams, kurie „Eglės sanatorijoje“ (nepriklausomai nuo miesto) lankosi pirmą kartą ir tiems, kurie yra atvyksta su pirmąkart besilankančiais „Eglės sanatorijoje“.  

Galima rezervacija internetu arba telefonu: +370 313 60220. 

SĄLYGOS

Jei atvyksta asmuo, kuris nėra buvęs sanatorijoje, drauge su asmeniu, kuris jau yra lankęsis „Eglės sanatorijoje“, ir jie apsigyvena viename kambaryje, abiem asmenims yra taikoma žemesnė pasiūlymo kaina. Jums atvykus pagal jūsų vardą ir pavardę registratūroje bus tikrinama ar į „Eglės sanatoriją“ atvykote pirmą kartą. Už specialią kainą vietų kiekis yra ribotas. Šiam pasiūlymui netaikomos jokios kitos nuolaidos, nuolaidos kodai, dovanų kuponai ir kita. Jūsų turimo Lojalaus kliento nuolaida šiam pasiūlymui negalioja: jūs galite rinktis arba Lojalaus kliento turimą nuolaidą, arba žemesnę pasiūlymo kainą. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.